Direktlänk till inlägg 12 december 2013

131212 =3= Oväntat och extra

Av Monica Lindén - 12 december 2013 11:35

Jag gillar ju siffror och numerologi. Idag är det en trea om plussar ihop dagens datum. En trea står bla för det oväntade men också lite extra i mycket. Tre är ju också tro, hopp och kärlek, kropp, själ och ande, fadern , sonen och den heliga ande så lite magisk är den allt våran 3:a.

Idag känner jag mig EXTRA glad och visst har det hänt lite oväntade saker.

Lilla fröken bus alias Duracella behövde inte krusas så länge för att ta träapporten för att få sin frukost och inte tuggade hon på den heller, trots att hennes mat innebär en alldeles extra hög energi och förväntan. Oväntat absolut och extra glädje absolut.

Min förfärligt trevliga granne sopade helt oväntat upp sina plastskärvor efter sin lykta, som Sven kastade omkull så den for in på vår tomt, visserligen så öppnade han inte grinden utan hängde över staketet med sopkvast och skyffel men ändå Oväntat absolut och då blev jag minsann glad och överraskad absolut.

Draghundarna gick fint på vår morgonrunda utan att dra armarna ur led på mig. Oväntat absolut och extra trevligt absolut.

Att hitta pengar på sitt konto som man inte tänkt på´. Oväntat ja om man glömt det och absolut en extra glad överraskning.

Ett par rosa vinterskor inhandlade i Turkiet ligger och väntar på mig i Staffanstorp. Extra trevligt att få det beskedet idag.

Att få en plats på uppfödarutbildningen 3 dagar innan start kom ju också absolut oväntat och extra glädjande.

Om man räknar året på sig själv blir det tex 12 födelsedag 10 månaden och året 2013 för mig och det innebär 10. Antingen en etta för ny början eller 10 för avslut. 2013 var ett skitår om ni frågar mig vill säga och jag hoppas jag nu avslutat allt skit detta året och snart kan bege mig in i 2014= 11 för min del. En högenergi siffra som står för intuition, en siffra man inte lägger ihop och står för pånyttfödande. Och nya saker blir det ju helt klart på ett eller annat sätt.

Kennel Brie Magique är en av dem och det har ju börjat sippra ut så det finns ingen anledning att hålla det inne nu.

Men som jag är, går jag alltid på känslan och försöker följa hjärtat och det var så detta kom till. Intuitionen förtäljer dock inte på en gång vad det blir av det men det spelar inte så stor roll. Så än har jag inte bestämt vart vi ska landa i detta utan får invänta fler svar efter hand som tiden går.

Att min magiska Magica ligger till grund för detta namn är ju givet, oavsett vilken roll hon kommer få i det här. Att få en sån här briard som första hund är säkert få förunnat och redan i det valet var det mitt hjärta och intuition och min pappa som vägledde mig fram.

I 4 år har hon nu varit hos mig och mitt foderavtal går ut till sommaren. Jag har inte haft några problem i mitt samarbete med Malin som ägare, på nåt vis men visst ser jag fram emot den dagen då hon står i mitt namn. Min underbara vackra magiska Berger La Motte´s Magica Czarna.

 

Den fina bilden som Mickaela Lindeberg gjort till mig.

Lilla Duracella - Spira och jag kommer förhoppningsvis fortsätta träna och ev ska vi gå KlickerTränar utbildning steg 2 detta året och med lite påväxt kan vi äntra ringarna och vänstervarva igen  och även om hon inte är som min vackra så är hon en riktigt showig hund och kanske han hon åtminstone charma en och annan domare med sin fantastsiak energi. Vår glada maskot och glädjespridare i familjen.  

Tresor De Brie Mizz La Motte Noir - bild som Mickaela gjort.

Nu får vi vänta och se vad som händer och  om några år eller så får vi väl se om vi har kunnat bidra med nåt magiskt eller   positivt till  den här tokiga briardvärlden   .

Nospussar på er alla och ha en oväntad och alldeles extra dag  .










 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica Lindén - 2 mars 2014 17:57



Jag är så otroligt glaaaad tralla la för Spira och jag har träningstävlat på Hässleholms Hundcenter. Jag bestämde att vi skulle prova alla momenten precis som på vanlig tävling och utan godis eller leksaksbelöning.  Mål ska ju egentligen vara mät...

Av Monica Lindén - 5 december 2013 15:22

Jag hoppas tomten kommer med massor av energi och ett fantastiskt 2014. Detta året vet jag inte vad som hänt för det blev väl inte som jag hade planerat precis. Men såklart är jag väldig glad över Magicas framfart i ringen och att hon blev champion...

Av Monica Lindén - 15 september 2013 13:24

Ja det är ju inte klokt vilken sommar vi haft, både vädermässigt och hundmässigt. Vi börjar med Spira. Min sötaste hund,som jag älskar så mycket   , bara för att hon alltid förgyller tillvaron för oss med sin otroliga energi som aldrig sinar. Hon ä...

Av Monica Lindén - 14 maj 2013 15:22

Visst är det så att man behöver en time out ibland. Man kör ju på, mest hela tiden och ibland snurrar det fasligt fort både här och där sen kommer det där ni vet -  hjulet snurrar fast hamstern är död   . Man funderar och funderar och försöker komma ...

Av Monica Lindén - 5 maj 2013 14:39

Vi åkte till Danmark och Roskilde igår på utställning. Finaste kennelmatte Eva Håkansson åkte med och ställde upp och sprang med Spira. Trevligt att komma ut och träffa alla som var där och få se lite fina hundar. För vår del gick det sådär men det...

Ovido - Quiz & Flashcards